Érj el fokozott habzású sikereket éles memóriád segítségével!

Repítsd érdemjegyed, karriered, vállalkozásod a csillagok közé.

Ütős memóriatechnikákat bemutató online workshop, ami megtöbbszörözi anyagi lehetőségeidet a válságban,hogy végre elérhesd azt az áloméletet, amire mindig is vágytál!

Dátum: 2022. december 10. szombat 9-13 óra Zoomon

Annyi pénzt keresel amennyit elméd jelenlegi, korlátozott képességei megengednek. Ez elég neked a mélyülő válság közepén?

Az infláció miatt jövedelmed, profitod nem tart lépést az élelmiszerárakkal, szolgáltatás áraival. Mindaddig középszerű életet fogsz élni, amíg nem hozod felszínre a benned lévő valódi potenciált a szuperéles elméd, memóriád segítségével. 

Kurzusomon a hagyományos tanulási képzésekhez képest főleg a felnőtt tanulási kihívásokra (gimnazista egyetemista, alkalmazott, vállalkozó) fókuszálok. A képzésemen rögtön gyakorlatba ültetjük a bemutatott technikát. Így a bőrödön érzed a memória módszerek hatékonyságát.

A képzést neked találták ki, ha …

Nincs több heted, hónapod tesztelgetni a neten keringő, kétes kimenetelű memória módszereket. Eleged van, hogy elméd szitaként mindent kiszór, és vizsgáknál, dolgozatoknál már semmire sem emlékszel. Frusztrált vagy, hogy nem tudsz kijönni ebből az ördögi körből.

Sajnos a tanárhiány, a megfelelő oktatási keretek hiánya  miatt úgy érzed, a saját kezedbe kell venned gyermeked fejlesztését, különben nehezen fog boldogulni a munka világában. Felelős szülőként szeretnéd, ha minden tudást megkapna, hogy boldog, széles látókörű felnőtt váljék belőle. 

 Infláció feletti fizetést és nagyobb megbecsülést szeretnél. Véget akarsz vetni a jövő miatti folyamatos aggodalmaskodásnak.

Combos profitra vágysz úgy, hogy végre kevesebbet kelljen dolgoznod. Videós anyagokat gyártasz, webinárt, oktatást, vagy élőket tartasz és sok idő elmegy a készülődéssel. Az értékesítési beszélgetésből mindig kihagyod a lényegi lépéseket, ezért kevesebb ügyfelet zársz. Ügyfeled elejtett mondataira, kívánságaira már 1 perc múlva nem emlékszel.  Névmemóriád cserben hagy az üzleti rendezvényeken… Ezek a pénzek az utcán hevernek, de te nem veszed fel a talált pénzt…

Memóriád javulásának hatására jobb jegyekre, szorosabb magánéleti és üzleti kapcsolatokra teszel szert. Anyagi és lelki bőség köszönt rád, úgy érzed, tiéd a világ...

Az általam bemutatott módszerekkel sokkal gyorsabban eljuttok a problémamegoldó meetingeken a megoldásokhoz, nem lesznek felesleges viták, sértődöttségek, üresjáratok…

Bármilyen válsággal nézel farkasszemet, ezekkel az örökzöld technikákkal mindig lesz egy B terv, amivel hatékonyabbá varázsolhatod a vállalkozásodat!

Garanciát vállalok a munkámra!

Szívügyem, hogy ne csak leadjam a workshopot, hanem fordulatot hozzak az életedbe, vállalkozásodba a workshopjaim által.

A képzés után 1 hónapos támogatást kapsz, hogy biztosan beépítsd a képzésen hallottakat.

A zárt Facebook csoportunkban bátran felteheted a kérdéseidet, ha elakadsz a tudás gyakorlatba ültetésében.

Minden trükköt rögtön kipróbálunk és közösen át is beszéljük, hogy milyen szarvashibákra figyelj oda.

Így biztosan nem fogsz 4 órát bambulni, hanem folyamatosan beépítésre ösztönöznek a gyakorlatok.

A 4 órás kurzusból kb. 40 perc -1 óra elmélet lesz, pont annyi, ami éppen szükséges, ahhoz hogy jobban megértsd és átlásd a gyakorlatokat.

Biztosan ráncolod a szemöldököd, hogy miben más ez a képzés, mint a többi:

A workshop után 1 hónapos kihívást kapsz, hogy biztosan beépüljenek a workshopon kapott trükkök és legütősebb ötleteid megvalósításra kerüljenek. 

Az 1 hónapos kihívás mellett elérést kapsz egy zárt Facebook csoporthoz, ahol folyamatosan támogatlak, felteheted kérdéseid a workshopon megtanultakkal kapcsolatban.

Ennek segítségével már személyre szabott megoldásokkal vértezlek fel a workshopon, aminek valóban hasznát veszed. 

A workshop előtt kérdőív segítségével megvizsgálom milyen kockázatok, fejlesztésre szoruló folyamatok vannak a vállalkozásodban. 

Felmérem, milyen irányba szeretnéd terelni bizniszedet 2023-ban.

Előre felkészülök a vállalkozásodból, így nem fogsz kapni sablonos megoldásokat.

A workshop előtt és után lehetőséged lesz a vállalkozásod bemutatkozására, új kapcsolatok kialakítására. 

Az 1 hónapos kihívásban kis csoportba osztom a résztvevőket. 

A csoportok egymást támogatva, elszámoltató partnerként figyelik, hogy halad csapattársuk a kihívásban. 

Együtt gyorsabban növekszünk.

Gyakorlatorientált workshopomon egyből ki is próbáljuk a technikákat, így nem mész haza gyakorlati tapasztalat nélkül. 

Csoportos és egyéni feladatokkal látlak el, így tele lesz a jegyzeted vállakozásfejlesztési ötletekkel.

Válságálló tudást kapsz, aminek nincs szavatossági ideje? Jó helyen jársz…

Miért higgy nekem? Ludányi Dóra vagyok a Tudásmentor alapítója. 

Kreatív problémamegoldást és tanulási módszereket tanítok alkalmazottaknak, vállalkozóknak, cégeknek. 

Célom, hogy felnőtt korban is szeress tanulni, amivel elérheted a lelki és anyagi bőséget életedben és megvalósíthatod leghőbb álmaidat.

A dübörgő covid idején kezdtem el vállalkozásomat, amikor minden bizonytalan volt.  

Nemcsak kitaláltam, hanem minden alkalommal használom is a vállalkozásfejlesztő, problémamegoldó technikámat, amit a workshopon neked is megtanítok. 

Saját problémamegoldó módszeremet alkalmazva meg tudtam menteni covid idején azt a 4 csillagos budapesti szállodát, ahol értékesítési vezetőként dolgoztam. 

Olyan bevételszerző ötleteket hozott ez a módszertan a szállodának, amire a legvadabb álmaimban sem gondoltam. 

A módszer sikerének köszönhetően meg tudtuk tartani a személyzet nagy részét. 

Számos vállalkozónak segítettem már ezekkel a vállalkozásfejlesztési gyakorlatokkal a válságban. ( Pl.: nyelviskola, business coach, gyógymasszőr, weboldalkivitelező, takarító cég stb.)

Remélem te leszel a következő sikertörténetem!

Mit mondanak az eddigi ügyfeleim?

Képzésen számos tervezési / ötletelő / probléma megoldó módszert sikerült megismerni, sőt azonnal gyakorlatban, engem foglalkoztató kérdésekben ki is próbálni.

Dóri nagyon felkészült, profi előadó, számos példával illusztrálja a lehetséges megoldásokat ezáltal ötleteket adva a továbblépéshez.

De a legjobb, hogy jól láthatóan Dóri nem csak tanítja, hanem alkalmazza is az általa kidolgozott módszereket.

Minden vállalkozónak szívből ajánlom, nagyon megérte a képzés az árát!
Kezdő vállalkozóként azt éreztem, hogy tele vagyok kérdésekkel, nagy a zűrzavar bennem. Az volt a fő problémám, hogy megtaláljam, hogy mi az, ami megkülönböztet más életmód tanácsadótól, mitől vagyok különleges. Ezért választottam Dóri vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatos workshopját, szerettem volna tisztán látni, és elindulni az utamon.

Sokat tanultam, de ami igazán hasznos volt számomra, az az egyedi módszertanon alapuló elmetérképezéses vállalkozásfejlesztés, ez hozta meg számomra az áttörést, és az AHA-élményt! Nagyon jó volt kidolgozni és egyben látni egy hatalmas lapon (A3), színesben a saját és a résztvevőktől, Dóritól kapott ötleteket a vállalkozási problémáimra.

Dóri végig rengeteget segített, nagyon sok inspirációt adott számomra! Azóta folyamatosan ezen pörög az agyam, egyre több dolog jut eszembe, hogy mit és hogyan lehetne jól/jobban csinálni, azt érzem szárnyakat kaptam a vállalkozáshoz!

Ajánlom mindenkinek, legyen szó akár kezdő, akár profi, akár kis- akár nagyvállalkozó. Kicsit hasonlít a bűvészmutatványhoz: ezzel a módszerrel bármikor elő lehet húzni a nyuszit a kalapból… Ami rendkívüli a technikákban, hogy lehet egyedül is, de akár bármilyen méretű csapatban is használni!
Keresőoptimalizáló szakemberként és szövegíróként munkám során fontos, hogy a precizitás és a kreativitás kéz a kézben járjon. Pontosan ezt adja Ludányi Dóri (Tudásmentor) Vállalkozásfejlesztés workshopja.

Olyan módszereket mutatott nekem, amik mentén szervezetten, mégis kreatívan át tudom gondolni vállalkozásom folyamatait, szolgáltatásom ajánlatait. Segít “átvilágítani” a meglévőket, és felfrissíteni új gondolatokkal, hogy még többet nyújthassak ügyfeleimnek.

A kalapos módszer kifejezetten hasznos lesz ügyfeleim számára is, e mentén átláthatóbban, minden részterületet érintve tudjuk majd megbeszélni vállalkozásuk helyzetét és a kívánt állapotot.

Mindenki, aki elakadt vállalkozásával, de nem akar több hónapos programokat végigcsinálni, szívből ajánlom Dóri programját, mert pár óra alatt szuper hasznos tudás birtokába kerül.
A Vállalkozásfejlesztő workshoppal maximálisan elégedett vagyok!

Nem gondoltam volna, hogy többféle módszer, technika létezik, aminek a segítségével a vállalkozásunk továbbfejlesztéséhez kreatívan ötletelhetünk.

A workshopon én is számtalan ötlettel gazdagodtam a vállalkozásom továbbfejleszhetőségével kapcsolatban.

Sokkal jobb volt a workshop, mint amire előzetesen számítottam.

Nagyon hasznosnak tartom azoknak, akik szeretnék felülvizsgálni a vállalkozásukat többféle aspektusból.

Olyan ötletekre is bukkanhatunk a Dóri által mutatott technikákkal, amikre nem is gondolnánk.

Jó szívvel ajánlom másnak is ezt a tréninget, mert segítségével nem csak különböző módszereket kaptam, amikkel fejleszthetem a vállalkozásomat, hanem ezeket a tanult technikákat bármilyen életterületen alkalmazhatom.

Voltam már más workshopon/coachingon is, de ott túlságosan keménykezű volt velem az oktató.

Éppen ezért külön kiemelném azt, hogy Dóri nagyon higgadt, segítőkész volt, amit utólag is nagyon köszönök!

Lehetett a workshopon bármikor kérdezni, végig támogató volt velünk.

Jelentkezz minél hamarabb!

Csomagajánlatok

Bronz csomag
 • Belépőjegy 1 fő részére az online, élő vállalkozásfejlesztés workshopra.
  (Értéke: 22.500 Ft)

  Bónusz: 1 hónapos kihívás a workshop után, hogy biztosan beépüljenek a workshopon hallottak.
  (Értéke: felbecsülhetetlen)

  Bónusz: 1 hónapos támogatás zárt Facebook csoportban, hogy fel tudd tenni kérdéseidet, támogatni, noszogatni tudjalak a megvalósítás útján.
  (Értéke: felbecsülhetetlen)

  Bónusz: Hogyan lehet költséget csökkenteni a vállalkozásomban? térkép – egy olyan elmetérképet kapsz, ahol több, mint 50 tipp szerepel, aminek a segítségével megtudod, hogyan tudod lefaragni költségeidet.
  (Értéke: 20.000 Ft)

Csomag értéke összesen: 42.500 Ft

Csomag ára csak: 22.500 Ft/fő/ workshop

Ezüst csomag
 • Páros csomag- Hozd el szolgáltatást áruló vállalkozó ismerősedet is!

  Belépőjegy 2 főnek az online, élő vállalkozásfejlesztés workshopra. (Értéke: 41.000 Ft)

  Bónusz: 1 hónapos kihívás a workshop után, hogy biztosan beépüljenek a workshopon hallottak (Értéke: felbecsülhetetlen)

  Bónusz: 1 hónapos támogatás zárt facebook csoportban, hogy fel tudd tenni kérdéseidet, támogatni, noszogatni tudjalak a megvalósítás útján (Értéke: felbecsülhetetlen)

  Bónusz: Hogyan lehet költséget csökkenteni a vállalkozásomban? térkép – Egy olyan elmetérképet kapsz, ahol több, mint 50 tipp szerepel hogyan tudod lefaragni költségeidet (Értéke: 20.000 Ft)

  PLUSSZ Bónusz: Hogyan lehet bevételt növelni a vállalkozásomban? térkép – Egy olyan elmetérképet kapsz, ahol több, mint 50 tipp szerepel hol tudsz kiaknázni új bevételi lehetőségeket! (Értéke: 20.000 Ft)

Csomag értéke: 81.000 Ft

Csomag ára csak: 41.000 Ft / 2fő/ workshop

Arany csomag
 • Belépőjegy 1 fő részére az online, élő vállalkozásfejlesztés workshopra. (Értéke: 22.500 Ft)

  Saját személyre szabott vállalkozásfejlesztési térképet kapsz tőlem: Elkészítem saját vállalkozásfejlesztés térképedet, ahol a vállalkozásodhoz illeszkedve fogok fejlesztési ötleteket javasolni bevételszerzésre, folyamatfejlesztésre, költségek lefaragására (4 órás munka) (Értéke: 78.000 Ft)

  Bónusz: 1 hónapos kihívás a workshop után, hogy biztosan beépüljenek a workshopon hallottak (Értéke: felbecsülhetetlen)

  Bónusz: 1 hónapos támogatás zárt facebook csoportban, hogy fel tudd tenni kérdéseidet, támogatni, noszogatni tudjalak a megvalósítás útján (Értéke: felbecsülhetetlen)

  Bónusz: Hogyan lehet költséget csökkenteni a vállalkozásomban? térkép – Egy olyan elmetérképet kapsz, ahol több, mint 50 tipp szerepel. hogyan tudod lefaragni költségeidet (Értéke: 20.000 Ft)

  Bónusz: Hogyan lehet bevételt növelni a vállalkozásomban? térkép – Egy olyan elmetérképet kapsz, ahol több, mint 50 tipp szerepel, hogy hol tudsz kiaknázni új bevételi lehetőségeket! (Értéke: 20.000 Ft)

  PLUSSZ Bónusz: Huszka Zsuzsa játékvezető felajánlásával 1 db AJÁNDÉK SzomatoDráma játék belépő Budapesten ( kb. 5-6 órás).

  SzomatoDrámával kis csoportban (kb 4 fő), egy közös játék segítségével áshatsz le egy problémád, elakadásod gyökérokára.

  Vihetsz karrier vagy magánéleti témát is. A játékon való 5-6 órás részvétel ajándék neked, terembérleti hozzájárulás lehetséges.)
  (Értéke 22.000 Ft)

  PLUSSZ Bónusz: Ütős időhatékonysági tippek ebook. Az ebookban általam és ügyfeleim által sikeresen alkalmazott gyakorlati tippeket találsz, hogyan lehet hatékonyan időt szervezni, hogy ne őrülj meg a munkában, és teret adj a pihenésnek is.
  (Értéke: 4.000 Ft)

Csomag értéke: 166.500 Ft

Csomag ára csak: 59.990 Ft/fő/ workshop

A jelentkezés menete

Töltsd ki a jelentkezési űrlapot a lenti gombra kattintva.

Jelöld be a jelentkezéskor melyik csomagot választod!

A megadott email címedre elküldött számla alapján utald el belépőjegy árát!

Utalási adatokat a számlán találod.

Az általános nyelvórákat és az egyéni kurzust is minden esetben megelőzi egy hosszabb beszélgetés.

Ezen felmérem a szintedet, az igényeidet, érdeklődési köreidet, megbeszéljük az eddigi tanulási tapasztalataidat, szokásaidat, valamint kitűzzük a célokat, megtervezzük az oda vezető utat.

Sikeres utalás után egy zárt Facebook csoportba veszlek fel.

Itt fogsz minden további információt megtalálni, mit kell hoznod a képzésre.

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, egyelőre ez a fizetési módszer elérhető.  

A kitöltött jelentkezési űrlap alapján elküldöm a számlát a megadott email címedre az utalási adatokkal.  

A számla kiegyenlítésével véglegesíted a helyed a workshopra. 

Kérlek utaláskor tüntesd fel a számla sorszámát a közleményben a beazonosítás végett.

Ha a workshopot le szeretnéd mondani, vagy új időpontra jelentkeznél, azt a workshop napja előtt legkésőbb 8 nappal teheted meg emailben déli 12 óráig, ellenkező esetben a befizetett összeg 100%-a elvész. 

Pl.: 2022.11.16 szerdán tartom a workshopot, akkor legkésőbb 2022.11.08 délig mondhatod le emailben kötbérmentesen a jelentkezésedet/ módosíthatod új dátumra.

Indokolt esetben, ha súlyos betegséged van, balesetet szenvedtél, kórházi ápolásra szorulsz, ami akadályozza a workshopon való részvételt mindenképpen szólj emailben és visszautalom az összeget, vagy módosítjuk a jelentkezésedet a következő dátumra! 

E-mail címem: tudasmentor@tudasmentor.hu

A workshopról nem készül felvétel. 

A bemutatott kreatív technikákat rögtön be is építjük, kigyakoroljuk, így nem kell tartanod, hogy nem tudsz lépést tartani. 

A workshopon vetített diasort megkapod majd, így lesz egy mankó a kezedben az otthoni gyakorláskor.

A vállalkozásfejlesztés workshopra működő, szolgáltató cégeket és szolgáltatásalapú egyéni vállalkozókat várok.  

Ha kezdő szolgáltatásalapú vállalkozó vagy nyugodtan gyere, csak min. 2 hónapos legyen a vállalkozásod és rendelkezz már befolyt bevétellel és minimum 1 szolgáltatással, amit értékesítesz. 

(=Megtörtént a piaci validáció, ügyfél fizetett a szolgáltatásodért.) 

Ha teljesen kezdő vagy és még ötlet szintjén áll a vállalkozásod még nem ajánlom a kurzust.

A workshopot online Zoomon, élőben tartom. 

A Zoomos programot itt töltheted le: https://www.zoom.us/. Ha segítség kell a használatához írj a tudasmentor@tudasmentor.hu email címemre. 

A csoportos online feladatokhoz kérlek hozz nagy képernyős készüléket Pl.: laptop, asztali Pc, tablet stb. 

A többi információt a zárt Facebook csoportban fogom közzétenni. A képzés 9-13 óráig fog tartani a kitűzött időpontban. 

Ebédszünet nem lesz, apróbb 5-15 perces szünetekkel számolj.

A képzésen olyan problémamegoldó módszereket tanulsz majd meg, amit egyedül és csoportlétszámtól függetlenül saját csapatodban is alkalmazhatsz. 

Ezeket a módszereket rögtön ki is próbáljuk a képzésen, hogy lásd hogyan alkalmazható élesben. 

Megnézzük, hogyan tudsz válságban is combos bevételt termelni a vállalkozásodban és hogyan tudod lefaragni a költségeidet. 

Egyedi módszertanomnak köszönhetően 50-100 problémamegoldó, vállalkozásfejlesztő ötlet szokott ilyenkor az ötleteléskor megszületni, ebből fogod kiválasztani a legéletképesebbeket, amiket gyorsan meg lehet valósítani.

tudasmentor.hu | Minden jog fenntartva 2022 | Általános szerződési feltételek és Adatvédelem